Skall du ha ett ekipage i carnevalen 2022?

Tro det eller ej! Snart är vi framme vid det som vi tycker är den viktigaste dagen på året, nämligen Carnevalen i Grebbestad. Vi vill givetvis att det skall bli så många som möjligt som kommer och framför allt så hoppas vi på att 100 års jubileét får det längsta och bästa tåget någonsin. Det borde inte vara omöjligt eftersom vi har ett uppdämt behov då vi varit utan riktiga karnevalståg i ett par år och med handen på hjärtat… vi har en hel del vi kan skämta om nu om man säger så. Men! Det behöver inte bara vara skämt, det kan vara musik och något som gläder oss är att vi redan har massor av dansare anmälda, och ju fler ju bättre!

Kom igen och anmäl ditt ekipage! Gör det i god tid dessutom. Det ger oss lite extra självförtroende att se när anmälningarna rullar in. Det ser redan lovande ut i anmälningslistan så kom igen, var med och bidra till Carnevalen 2022. Bli en del av historien när vi firar en av europas äldsta Carnevaler.

Och misssa inte att följa oss på Facebook

Anmäl dig redan nu! Även om du inte riktigt bestämt tema så gör anmälan så är du med i våra rullar och får löpande information.

Rulla till toppen